dancer 5576002 19202021. február 3-án délután 4 óra körül végre eliszkol a patkány és beballag az életünkbe a megfontolt, békés és kitartó bivaly. A küzdőszellem átváltozik türelemmé, a hatalmas erőbefektetés helyét pedig átveszi a végtelen kitartás. Hogy aztán te a kitartásoddal tűnsz-e ki, vagy pedig azért tudsz kitűnni mert kitartasz? Olvass tovább! 

Hozzászólás (0 Hozzászólások)

water buffalo 824769 1920A Gergely-naptár szerint már új év van, a kínai asztrológiai rendszerben még mindig a patkány évében járunk, de január 5-én a hajnali órákban véget ér a dupla patkány uralom és megérkezik a a békés, lassú de kitartó bivaly hónapja, enyhülés hozva a szeszélyes víz energiákra. A patkány év végére megérkezik a józan ész és kicsit beleláthatunk abba is, hogy milyen lesz 2021-ben a bivaly éve. 

Hozzászólás (0 Hozzászólások)

winter 1828780 19202020. december 6-án a Mikulás a zsákjában hozza a patkány hónap energiáit, véget vetve ezzel a disznó uralmának. Az érzékenység, a sértődékenység elillan, helyette megérkezik a külső stabilitás erős belső érzelmekkel. Kifordított ünnep előtt állunk, amikor az erős összetartozás érzését leginkább belül élhetjük csak meg és a hónap energiái ezt tükrözik, valójában segítik is. 

Hozzászólás (0 Hozzászólások)

buddha 3791863 19202020. november 6-ról 7-re épp hogy éjfélt üt az óra és máris kiebrudalja a disznó a kutya energiáját, hogy mire pirkad már röfögéstől legyen hangos a világ. Megkezdődik az asztrológiai tél, ami felerősíti az egész évben jelen lévő érzelmeket, hoz mellé egy kissé melankólikus világlátást, de ott szunnyad mindenkiben a tűz. Ahogy az Éhezők viadalában elhangzik: "sok szerencsét és soha ne hagyjon el benneteket a remény!"

Hozzászólás (0 Hozzászólások)