crocus 4851641 19202020. március 5-én hajnalban megérkezik a patkány évének nyúl hónapja. Az asztrológiai tavasz legerősebb hónapjába lépünk, amikor nagy a siker lehetősége, de rajtunk múlik, hogy teszünk-e érte, hogy kikelünk-e a fotelból, vagy inkább a semmittevés és az önbizalomhiány sírjába temetjük eleve hamvába halt ötleteinket. 

Hozzászólás (0 Hozzászólások)

rat 4100712 1280A négyoszlopos sorselemzésben a szolár év kezdete február 4-e, tehát délelőtt érkezik meg ezen a napon a patkány éve. Erőteljes év tele érzelmekkel, erővel és kitartással. Az év legnagyobb tanítása abban rejlik, hogy a belső érzelmi motivációnkat milyen módon engedjük megnyilvánulni, tudjuk-e kontrollálni magunkat és megtaláljuk-e azt a célt, amibe érdemes energiát fektetni. 

Hozzászólás (0 Hozzászólások)

adventure 1850094 12802020. január 5-én éjjel fél 11-kor átszenderegjük magunkat a patkány hónapjából a bivaly hónapjába. Bár a Gergely naptár szerint már új évben vagyunk, a kínai asztrológiai év még nem ért véget, ezzel a hónappal záródik. Az új év az új energiáival majd február elején érkezik, addig még van időnk behozni a lemaradást és meglátni mi volt helyes és mi nem, min érdemes változtatni és mit érdemes ugyanúgy folytatni. A január most egy nagyon erős összegző hónap lesz, tele jó meglátásokkal. 

Hozzászólás (0 Hozzászólások)

deco 4501337 640December 7-én a déli órákban búcsúzik a disznó és átadja a helyét az újabb vízes energiának, érkezik a patkány hava! Ha jól vetted az akadályokat és megtanultál koncentrált lenni, ennek most az évvégi hajrában igazán hasznát veszed. Vizes év vizes hónapjában, amikor még plusz víz energiák is képződnek milyen is lehetne az ünnep, ha nem érzelmekkel teli? Idén még a Jézuska is sírva érkezik a meghatottságtól! 

Hozzászólás (0 Hozzászólások)