dr. BUBO2020. június 5-én hajnalban elslisszanik a kígyó és bevágtat életünkbe a ló, meghozva ezzel a hónap fő feladatát a tisztulást. Vizes év, vizes hónapjában mi is lehetne más porondon mint a tisztulás, de ne ellenőrizd otthon a tusfürdő és a szappan mennyiségét, mert nem az a lényeg most, hogy mennyire vagy illatos kívül, hanem az, hogy mennyi nem odaillőt raktároztál el belül. 

Hozzászólás (0 Hozzászólások)

heart 582593 12802020. május 5-én hajnali 3 óra környékén a rendületlenül mozdulatlan sárkány elrepül és helyette beslisszanik az életünkbe a kígyó hónap energiája. A visszahúzódásból előbújás, a zárkózottságból nyitottság és a stagnálásból pedig mozgás lesz. Asztrológiailag már a nyár első hónapjában járunk, amikor a természet igazán kizöldell és beindul az élet kívül és belül is. 

Hozzászólás (0 Hozzászólások)

coronavirus 4984915 12802020. április 4-én a délelőtti órákban búcsút mondhatunk a nyúl hónapjának és helyette megérkezik a sárkány hónapja, erős kettősséget hozva magával. Ráerősít az éves energiákra és kicsit meg is toldja azokat. Egyik oldalról könnyebbé teszi a bezárkózást, a másik oldalról viszont pont megnehezíti az egy helyben maradást. A folyamatos változásba megérkezik a változatlanság. 

Hozzászólás (0 Hozzászólások)

crocus 4851641 19202020. március 5-én hajnalban megérkezik a patkány évének nyúl hónapja. Az asztrológiai tavasz legerősebb hónapjába lépünk, amikor nagy a siker lehetősége, de rajtunk múlik, hogy teszünk-e érte, hogy kikelünk-e a fotelból, vagy inkább a semmittevés és az önbizalomhiány sírjába temetjük eleve hamvába halt ötleteinket. 

Hozzászólás (0 Hozzászólások)