dog 1007594 12802019. október 8-án a délutáni órákban kergeti ki a kutya a kakas energiáit véglegesen. A külcsín helyett a belbecs kerül előtérbe, a legnagyobb fókuszunk a biztonságon és az életünk alapjain lesz. Mindezt kreatívan meg is tudjuk alapozni, erőben és kitartásban sem lesz hiány, október a megerősödés hónapja.

Hozzászólás (0 Hozzászólások)

counselling 3630323 640Az asztrológia mellett nagyon érdekel és foglalkoztat a pszichológia is. Véleményem szerint mindkettő az önismerettel, a lelki fejlődéssel foglalkozik, a lehetséges megoldásokat keresi a saját keretein belül. Mindkettő által válaszokat kaphatunk a kérdéseinkre és megoldásokat a problémáinkhoz. Almási Kitti videoblogját már régóta hallgatom, tetszenek az egyszerű, mégis igazi változást eredményező tanácsai, a világos és érthető válaszai. Aztán egyre inkább meghallottam a szavaiban az asztrológiai állásokat, ezért döntöttem úgy, hogy elindítom ezt a sorozatot, ahol egy-egy asztrológia állás kibontását pszichológiai szemlélettel is kiegészítem. 

Hozzászólás (0 Hozzászólások)

pine 2960217 640Van egy nagyon érdekes tanítást hozó állás - szakszóval kifejezve - oppozíció a kínai asztrológiában, ami egy olyan szembenállás a horoszkópban, ami arra utal, hogy eljött az ideje az egyedül cselekvésnek, a saját erőd megtapasztalásának. Nézzük meg mit mond az asztrológia, majd hallgassuk meg ugyanezt a hatást egy pszichológus szemszögéből is. 

Hozzászólás (0 Hozzászólások)

boards 66462 12802019. szeptember 8-án az éjjeli órákban búcsút intünk a majomnak és nagy kukorékolással megérkezik a kakas, hogy felébressze mindazokat akik eddig szerelem nélkül álmodták az életüket. A hónap indulásakor nagyon erősek a romantikus energiák, ráadásul egy víz év vizes hónapjához érkeztünk, tele leszünk érzelmekkel, jobban mint eddig. 

Hozzászólás (0 Hozzászólások)