kutya szemuvegbenMég pár nap és ránk köszönt a kutya hónapja. Egészen pontosan október 8-án a hajnali órákban. Hogy milyen energiák érkeznek körénk? Ehhez elég csak végiggondolni, hogy milyen tulajdonságokkal bír egy kutya. Hűséges, ragaszkodó és kötődő, fontos neki a család ahová tartozik, nem csapongó és kísérletező, hanem inkább elfogadó. És valljuk be, a kutyákban van egy nagy adag lustaság is, nagyon szeretnek, aludni, pihenni. A sok fontos kutyateendő elvégzése után, vagy mellett, nagy gondot fordítanak a lustálkodásra is. Szóval akkor ennyi volt az októberi előrejelzés, mindenkinek kellemes pihenést!

 

No, viccet félretéve egyébként tényleg hasonló energiákkal érkezik meg körénk az október, fontossá válik a család, a biztonság, kicsit ellustulunk, makacsabbak leszünk, nehezebben mozdulunk és a munkabírásunk is kiváló lesz. Ez így tök jól hangzik, de nem teljes a kép, mert azért lesznek ott feszültségek, meg érdekes feladatok is.

Az idei év sok hónapjában említettem már, hogy fontos a szabályok betartása, a becsület, a tisztesség, az igazmondás, a kerülőutak kerülése... és ilyesmik. Hát ezalól októberben sem nagyon tudunk kibújni, ha valamire akarunk jutni, akkor legjobb ha az egyenes utat választjuk. A hónap energiáiban egyértelműen ott van, hogy nem tűri meg a vadhajtásokat, a kiskapuk nyitogatását. Ha helyes úton jársz, akkor szabad jelzést kapsz, ha nem, akkor az orrodra lesz koppintva. 

Októberben megtapasztalhatod azt, hogy úgy érzed, kevesebb körülötted a segítség. Hogy hiába kérsz szívességet, valahogy most nem érkezik meg. Ez egy érdekes dolog, ezzel az univerzum arra próbálja felhívni a figyelmedet, hogy mennyi mindenre képes vagy magad is. Hogy támogatás nélkül is fantasztikus dolgokat tudsz megvalósítani, de általában vannak körülötted és észre sem veszed ha valamit egyedül érsz el. Ebben a hónapban az élet leválasztja rólad a segítő energiát és most észre fogod venni, hogy te magad is képes vagy dolgokra. Mire kiérsz a hónapból rácsodálkozol a saját erődre, ami mindig is benned volt, csak nem vetted észre. Ezért ne ess kétségbe és ne rázd az öklödet mindenfelé, ha nem segít senki, mert azzal nem jutsz előre, pusztán egy helyben toporogsz.

Magad, Uram, ha szolgád nincsen! Legyen ez a jelszavad és ahelyett, hogy keseregnél, vesd bele magad a teendőkbe!

Ha az életedben van olyan terület, ahol eddig tűrtél és nem tettél semmit, engedted, hogy fát vágjanak a hátadon, de már tele a puttonyod az egésszel, csak eddig valahogy nem telt be a pohár, akkor most eljött az idő a változásra. Ha akarod kifordíthatod a világot a négy sarkából. Ha az életed valamelyik területén változtatni akarsz, akkor ebben a hónapban nagy eséllyel sikerül is. A lényeg, hogy ha elszakad a cérna és rászánod magad a változtatásra, menni fog. És utána marhán fogsz csodálkozni, hogy mi a fenének vártál eddig?

Ebben a hónapban ha valami sérelem ér, vagy méltatlan helyzetbe kerülsz, akkor a legelső reakciód az lesz, hogy elmondod másoknak, hogy elpanaszkodod milyen rút eset esett meg veled. Figyelj oda, hogy kinek mit mondasz, mert ez könnyen visszaüthet most, olyan emberek is tudomást szerezhetnek a privát dolgaidról ezáltal, akiknek eszed ágában sem lett volna elmondani. Kínos szituációkba keveredhetsz, ha ezt figyelmen kívül hagyod. Viszont jöhetnek olyan helyzetek is, amit csak úgy tudsz megoldani ha bizonyos dolgokat nyilvánosságra hozol. Ha a megoldáshoz ez kell, tedd meg, de precízen figyelj oda, hogy semmivel se hozz több információt nyilvánosságra mint amennyi a pozitív végkifejlethez kell, mert különben visszaüthet. Ellenben érdemes arra koncentrálni, hogy kedves legyél a körülötted lévő emberekhez, mert a sok kedvesség ebben a hónapban hamar visszaér hozzád és ezáltal nagyon kellemes hónapod lehet.

És akkor most jöjjön a svédcsavar és a röntgenszemüveg! Vannak olyan konstellációk amik jó megérzéseket hoznak. No ebből októberben rögtön lesz három. Csak azért, hogy ne legyen elaprózva. Szóval olyan dolgokat fogsz tudni, amit nem tudod, hogy honnan, de tudsz. Jókor leszel jó helyen, megérzed, hogy a másik mit akar, meg hasonlók. Egyrészt figyelj oda ezekre és használd is ki, merj hinni a belső hangnak. Másrészt tudd, hogy ez most mindenkire hat, így hiába akarod majd leleplezni a csalfa szomszédasszonyt, folyton egy lépéssel majd a másik előtt jártok. 

Összefoglalva: ez a hónap lelassít minket, de kitartással ruház fel, az úton tart és nem engedi, hogy letérjünk róla, megtanít arra, hogy ne pletykálkodjunk és arra is, hogy bizony hatalmas teremtő erővel rendelkezünk. És hogy mindez tök jól menjen, ezért grátiszban olyan erős megérzéseket kapunk, hogy majd csak pillázunk, de nem fog látszódni a röntgenszemüveg mögött. 

Ha még egy kis kiegészítésre vágysz a havi energiákkal kapcsolatosan akkor nézd meg az alábbi videót:

Comments powered by CComment