boards 66462 12802019. szeptember 8-án az éjjeli órákban búcsút intünk a majomnak és nagy kukorékolással megérkezik a kakas, hogy felébressze mindazokat akik eddig szerelem nélkül álmodták az életüket. A hónap indulásakor nagyon erősek a romantikus energiák, ráadásul egy víz év vizes hónapjához érkeztünk, tele leszünk érzelmekkel, jobban mint eddig. 

Ez a hónap nagyon alkalmas az emberi kapcsolatok létesítésére, ápolására, fenntartására. Mindenki aki nehezebben teremt új ismeretségeket örömmel veheti észre, hogy nem esik nehezére szóba elegyedni másokkal, társalogni, ismerkedni, közeledni másokhoz. Amíg más hónapokban benn kuksolunk a csigaházunkban, most szívesen bújunk elő. És mivel az érzelmek erősen jelen vannak ebben a hónapban, ezért aztán most könnyebben szövődnek szerelmi kapcsolatok, mélyülnek a barátságok, vagy épp új bizalmasokkal bővülünk. 

Koncentrálnunk nehéz lesz. Tengernyi gondolat jár a fejünkben, álmodozóak leszünk, bambulósak és szórakozottak. A tervezgetés nagy barátunk lesz ebben a hónapban, napról-napra jólesik elmerülni egy-egy új terv szövögetésében. Csakhogy néha muszáj kiszakadni az álomvilágból, élni az életünket a realitásban, ez nehéz lesz. Egyszerre 20 felé figyelünk, ezért aztán elkalandozunk, egy csomó dolgot félbehagyunk, fontos tanulnivaló feladat a koncentrálás.

Viszont ebben a hónapban a megérzéseink nagyon jól fognak működni, érdemes megtanulni használni őket, figyelni rájuk. Azt az információt, ami hirtelen ott van a fejedben nem érdemes figyelmen kívül hagyni. Egyszerűen tudod a dolgokat és kész. 

Szeptemberben mindig visszatérő feladat, hogy felfedezzük önnön különlegességünket. Mindenkiben van valami egyedi és mindenki szeretné ha ezt mások is meglátnák benne. Most itt a lehetőség, hogy megmutasd magad a világnak! Valahogy ebben a hónapban nagyon erősen bennünk van, hogy szívesebben kommunikálunk, bátrabban szerepelünk mások előtt és célzottan szeretnénk is ha észrevennének. Azzal együtt, hogy tisztában vagyunk saját képességeinkkel, most a fejlődés iránti vágyunk is nagy. Mindez a tökéletességre való törekvésünkből is fakad. Most bármit csinálunk, bárhogy viselkedünk, bármilyen adottságaink is vannak külsőleg, azt szeretnénk ha hibátlan lenne. Ezért aztán pótoljuk hiányosságainkat minden téren. Utánanézünk a szakmánkban azoknak a dolgoknak amikben bizonytalanok vagyunk, elmegyünk fodrászhoz, átalakítjuk a ruhatárunkat, vagy az életterünket is akár. Ez a belső törekvés nagyfokú fejlődést eredményezhet. Egészen addig amíg ez görcsössé nem válik, erre nagyon figyeljünk! Szóval ami ebben a hónapban velünk van az a kiváló beszélőke, a szépérzék, az öntudatosság, a nagyon jó logikai és szervezési képesség. 

Az egyik fontos figyelmeztetés a hónapban, hogy semmi nem tart örökké. Nagyon fellelkesíthetnek dolgok, találkozások, események, többször is úgy érezheted a hónap folyamán, hogy "ez az! Igen! Megtaláltam!" De amilyen gyorsan jön ez a fellángolás, olyan gyorsan tova is szállhat. Ez a hónap ugyanis nem az életünk végéig tartó dolgok megalapozásáról szól, hanem inkább a megismerésről, a perspektívák szélesítéséről. Nem biztos, hogy minden ami ebben a hónapban elkezdődik az életedben örökké tart majd, viszont ami biztos, hogy olyan új lehetőségek, ötletek és ismeretek érkeznek, amelyek alapjai lehetnek egy későbbi változásnak. Például lehet, hogy megismersz valakit, akiről két hónap múlva kiderül, hogy mégsem a te embered, de általa jutsz el ahhoz az emberhez, akivel már hosszabb távú együttműködés is születhet. De ez nem törvényszerű, most is születhetnek életre szóló dolgok. 

A másik két fontos figyelmeztetés, hogy ébernek kell maradnod a hónap folyamán, hogy ne más útját járd, ne más tanácsaira hallgass, úgy dönts, ahogy te szeretnél. Ne alkudj meg, a te életedben te tudod, hogy neked mi a jó, még akkor is, ha ez nem egyezik mások véleményével. De bármilyen módon is képviseled a saját nézőpontodat, mindig tartsd tiszteletben a másik embert, és semmi olyat ne mondj vagy tegyél, amit magaddal szemben is bántónak élnél meg ha veled történne. Ez fontos. Ebben a hónapban nagyon választékosan és tisztelettel tudunk kommunikálni, így nem lesz nehéz dolgod. 

A legfőbb tanács szeptemberre, hogy járjunk nyitott szemmel, ismerkedjünk a világgal, ne zárkózzunk el semmilyen új lehetőség és információ elől. Ha megtetszik a kosárfonás, nem biztos, hogy kosárfonók leszünk életünk végéig, viszont valamikor, valahol jól jön majd az ismerete. Legyünk szabadok, lazák és érdeklődők, így tudjuk kimaxolni a szeptembert. 

Szeretettel:

Szilvi

Ha mindezt (vagy még egy kicsit többet) szóban is szeretnéd hallani, akkor nézd meg a videót:

Comments powered by CComment