rat 4100712 1280A négyoszlopos sorselemzésben a szolár év kezdete február 4-e, tehát délelőtt érkezik meg ezen a napon a patkány éve. Erőteljes év tele érzelmekkel, erővel és kitartással. Az év legnagyobb tanítása abban rejlik, hogy a belső érzelmi motivációnkat milyen módon engedjük megnyilvánulni, tudjuk-e kontrollálni magunkat és megtaláljuk-e azt a célt, amibe érdemes energiát fektetni. 

 

2020-ban nagyon fontossá válik, hogy ismered-e az irányt amerre menni akarsz. Ugyanis most a kezedbe kapsz egy nagyon erős eszközt, amin gyorsan haladhatsz a megvalósítás felé. A januári előrejelzésemben már utaltam arra, hogy ezt az időszakot fordítsd arra, hogy megtaláld az utadat, hogy ráláss arra mi a jó neked, merre kell haladnod, jól csinálsz-e mindent az életedben, úgy csinálod-e ahogy te szeretnéd. Ez azért volt nagyon fontos, mert az idei év akkor lesz igazán a hasznodra, ha már nem kell azon gondolkodnod, hogy merre menj, csak csinálni kell. Úgy képzeld el ezt mintha januárban kitalálnád az uticélt és az útvonalat, majd február 4-én beülnél az autóba és csak nyomni kéne a gázt. 

Elsődlegesen 2020-ban tele leszünk kitartással, lendülettel, maximalizmussal, feladat-éhséggel, tele megvalósítási energiával. Egy olyan évben vagyunk, amikor nem az a nehéz, hogy csináljunk valamit, hanem az, hogy néha engedjünk magunknak némi pihenőt végre. Hatalmas belső és külső erővel rendelkezünk, nem létezik olyan feladat, amit be ne mernénk vállalni. Sőt, valami minél kacifántosabb, minél több befektetett energiát igényel, annál vonzóbb számunkra ebben az évben, mert a végén elmondhatjuk: "ezt is megcsináltam!". Nagyon önállóak vagyunk idén, nem szívesen kérünk még segítséget sem, hiszen mindenre képesek vagyunk, akár egyedül is. Az elvégzett munka öröme, pedig mint valami drog folyamatosan doppingol majd bennünket. Ezt az energiát akkor tudod maximálisan a javadra fordítani, ha már most van egy célod. Ha tudod, hogy mit akarsz 2020-ban megvalósítani. Mert akkor a kapott erőt használd annak a megvalósítására. Így ebben az évben hatalmas előrelépést tehetsz az életedben. 

A másik nagyon fontos jellemzője 2020-nak, az erőteljesen megjelenő érzelmek. Az álmodozás, a tervezés, a szétszórtság, de ezzel együtt a másikra való ráhangolódás, az érzelmi szinten való működés, a szeszélyesség. Egy olyan évben vagyunk, amikor pillanatról pillanatra változhat a hangulatod, sokszor még magad sem tudod, hogy mitől. Nem kellenek nagy történések, elég ha meglátsz egy gyönyörű virágot, egy szerelmesen csókolózó párt, eszedbe jut egy régi emlék és máris elsodorhat az érzelmi vihar. Ezek nagyon gyorsan változó pillanatok és nem járnak erőteljes hatással a környezetre, de benned keveredettséget okozhatnak. 

Igen ám, de ez a két energia együtt működik. Tele leszel érzelemmel belül, a hangulatod pillanatonként változik, de kívül rendelkezel egy nagyon erőteljes megnyilvánulással, hatalmas energiával, amit ez a belső folyamatosan változó érzelemvilág mozgat, ha hagyod. Ugyanis ha 2020-ban nem vagy tudatos, ha hagyod, hogy az érzelmeid rángassanak ide-oda, akkor a kapcsolataid nagyon meg fogják sínyleni. Amikor ugyanis a pillanatnyi dühödben valakinek jól odamondasz, az nagyon fog fájni a másiknak, hiszen egyrészt ő maga is ugyanolyan érzékeny mint te, másrészt nagy erővel teszed. Pedig 2 perc múlva már bánni fogod. Ez az év nagyon nagy tanítása, megtanulod-e kontrollálni az érzelmeidet? Ugyanis ha nem sikerül, akkor idén ennek nagyon látványos nyoma lesz az életedben. 

Hogy ezt hogy tudod megtenni, annak számos módja van. Ha még eddig nem tetted, akkor tanulj meg relaxálni. Ez már egy nagyon erős alapot ad az érzelmi egyensúlynak. De ha épp tombolnak az érzelmeid belül, akkor számolj 10-ig és csak utána nyilvánulj meg. A benned dúló érzelmi viharral próbálj meg ne azonosulni. Tudatosítsd, hogy most épp dühös vagy, de próbálj kívülről magadra nézni, távolodj el az érzelmektől. Ezek csak ötletek, sok módszer létezik, olvass utána és tapasztald meg, hogy neked melyik válik be legjobban! 

A világban a segítő energiák 2020-ban nagyon felerősödnek. Ezek a segítő energiák az empátiából, a megértésből és beleérző képességből fakadnak, így ténylegesen most ott tudsz és úgy tudsz segíteni, ahogy szükség van rá. Az állatvédelem, a környezetvédelem, a rászorulók segítése mind-mind jelen lesz 2020-ban, tegyél másokért, mert most van hozzá erőd. 

Amire még figyelj oda, hogy ne félj kimutatni az érzelmeidet! A benned virágzó érzelemvilágot megmutatni nem gyengeség. Attól még nem leszel gyengébb, ha mersz gyengédebb lenni! Ne csak a tetteid, de a szavaid is sugározzák a környezeted felé, hogy mennyire szereted őket. 

Még rengeteg dolgot lehetne sorolni, hogy mit hoz ki belőled a 2020-as esztendő. De a leglényegesebb irányvonalak ezek. Állíts fel magadnak célokat, valósítsd meg őket. Éld meg az érzelmeidet és használd jóra, társítsd a hatalmas erőddel és emeld fel a gyengéket!

40 éve ért el a Hair musical Magyarországra, a hippimozgalom kultikus filmje, ennek az érának a jelmondata a következő volt:

"szeretkezz, ne háborúzz!"

Hát valami hasonlót javaslok én is 2020-ra, szeresd a hozzád tartozót, segítsd a lehetőségeidhez mérten, ne bántsd, hanem értsd meg és közben foglalkozz magaddal és a céljaiddal is! 

Megvalósuló célokban, kiegyensúlyozott érzelmekben és szerető közegben gazdag boldog új patkány esztendőt kívánok mindenkinek!

Szeretettel
Piller Szilvi

Ha pedig még egy kis kiegészítésre vágysz:

Comments powered by CComment