las vegasA jang tűz ló hónapja június 5-én, Pünkösd hétfőjén kopogtat be és egészen július 6-ig éget majd minket forróságával. Erőteljes tűz energia lesz jelen egész hónapban, ami azért nem hátrány ha arra gondolunk, hogy ide tartozik a bujaság, a szenvedély és a szexualitás is.

Ebben a hónapban igazán összekapcsolódhatunk az álmainkkal. Teszünk is lépéseket a megvalósítás felé, a lelkesedésünk is az egekben lesz. De azoknál a dolgoknál amit ebben a hónapban kezdesz el hagyd meg a kilépés lehetőségét. Hagyj egy kis egérutat, hátha meggondolod magad és mégsem tetszik annyira. Ne köteleződj el 100%-osan az első pillanatban. Ebben a hónapban benne van az illékonyság energiája, hogy megtapasztalj és kipróbálj minél több dolgot, de ha mégsem jön be, akkor könnyedén tovább állj. Kicsit tárgyilagosabban fogalmazva használd ki a benned buzgó nagy mértékű kíváncsiságot, de ne égess fel magad mögött minden hidat!

Ez a rengeteg tűz meghozza mindenki kedvét az élvezetekhez. Gondolj ide mindent ami számodra élvezetet okoz az életben. Valakinek egy jó pohár bor, valakinek egy szerelmes légyott, mások a roskadásig telt vacsora-asztalra esküsznek, míg más valaki a plázák hűs forgatagában talája meg a maga élvezetét. Most eljött az ideje, hogy igazán a számodra élvezetes dolgoknak hódolj! Az univerzum feltüzel téged és egész hónapban belülről fog fűteni a vágy a többre és a többre... De vigyázz! Az élvezet útján egy hatalmas csapda van elrejtve, amibe könnyű beleesni! Hiszen ha valami jó, akkor automatikusan azt gondoljuk, hogy a még több belőle még sokkal jobb lesz. Csakhogy az élet nem mindig ismeri el a matematikai törvényszerűségeket és sajnos a minél több élvezetes dolog iránt tett lépés nem áll egyenes arányban a végeredménnyel. Egyszerű közhely, amit most közelről megtapasztalhatunk: "jóból is megárt a sok!" Tükröt tart elénk az élet és bebizonyosodhat, hogy két szelet torta kétszer annyi mint egy szelet torta, ez tény, de az elfogyasztása már közel sem kétszer akkora élvezet, főleg ha kétszer annyit vagyunk kénytelenek trónolni utána. Szuper dolog akciósan egy menő táskát venni, de három menő táskától nem leszünk háromszor menőbbek, de a pénztárcánk erősen afrikai beütést kap (Kongó lesz). Ebben a hónapban azt tanuljuk, hogyan tudjuk kordában tartani az élvezeteket. Ha elszalad velünk a ló, akkor a saját bőrünkön érezhetjük majd, hogy a túlzott élvezet nem egyenlő a boldogsággal, sőt...

Konklúzió: most minden arra sarkall, hogy új dolgokat próbáljunk ki és arra is, hogy élvezzük az életet. A cselekvés ideje van, de azért a józan eszünket érdemes nem otthon hagyni. Felelőtlen döntések születhetnek a hirtelenségből, és hatalmas tapasztalatok a túlzásokból. Ha a jövőre vonatkozó, hosszútávú döntéseket akarunk meghozni, akkor ne csípőből döntsünk, hanem megfontoltan, bár ez most nem lesz könnyű.

Azért bezárkózni sem érdemes, engedjünk a romantikus energiáknak, ismerkedjünk, flörtöljünk és élvezzük a beköszöntő nyarat. Csak ne utazzunk el Vegasba hirtelen házasodni, azzal várjuk meg legalább a következő hónapot!

 

Comments powered by CComment