Kedves Útkereső! Az utóbbi időben nagyon sokan jeleztétek, hogy szeretnétek elemzést, és mivel az én időm is véges, ezért a várakozási idő nagyon megnövekedett. Az elkövetkező időszakban ezért most nem vállalok új megkeresést, igyekszem helyette az ígéreteimet betartani. Amint utolérem magam, újra megnyílik a lehetőség a jelentkezésre! Türelmeteket nagyon köszönöm! Szeretettel: Szilvi

Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kiválasztanád, hogy milyen jellegű segítségre van szükséged, kérlek olvasd el ezt a cikket, hogy mik azok a kérdések amikben a kínai asztrológia segíteni tud és milyen jellegű kérdések esetén nem tud választ adni:

Miben tudok segíteni és miben nem?

Ezzel kapcsolatban készült egy videosorozat, ami felkészít arra mi történik a konzultáción, segít megérteni miről is szól a kínai asztrológia és abban is segítségedre lesz, hogy mit érdemes tenned elemzés előtt és után, hogy igazán hasznodra váljon a beszélgetésünk:

ASZTROBESZÉLGETÉSEK

Az elemzés menete:

Általában két találkozásra van szükség, az első alkalommal átbeszéljük, hogy milyen élethelyzetben vagy, miben várod a segítségemet és bepontosítjuk a képletedet, ha szükség van rá. Ezek után én elkészítem az elemzést mely körülbelül 1-2 hetet vesz igénybe és a következő alkalommal átbeszéljük. Fontos, hogy az első alkalomra készülj fel, gondold át az élethelyzetedet amiben épp elakadást tapasztalsz, amivel kapcsolatban tanácsot kérsz, milyen úton jutottál oda ahol most vagy és milyen érzések kötődnek ahhoz a helyzethez, ez számomra sokat segít felismerni magát a problémát. 

Fontos! Konzultáció történhet személyes részvétellel vagy pedig valamilyen ingyenes telekommunikációs alkalmazás (skype, viber, messenger, hangouts) segítségével. A konzultáció készpénzben és utalással is fizethető.

Az élethelyzetedtől függően többféle lehetőség is rendelkezésedre áll:

Egyéni önismereti kurzus (Ára: 45.000,- Ft)

Ha az önismeret útját járod, szeretnél önmagadba mélyebben belenézni, hol vannak még javítandó dolgok, kíváncsi vagy életed térképére, hogy milyen feladatokkal, milyen céllal születtél, akkor ezt ajánlom neked. Az elemzés során kibontjuk a karakteredet, erősségeidet, hogy milyen erőforrásokkal rendelkezel, a viselkedési mintáidat és a hozott feladataidat, kitérünk a jelen életszakaszodra és az aktuális év feladataira is. 

Egy-egy ember annyira összetett energiákkal rendelkezik, hogy általában a teljes képletének kibontása 3-4 órát vesz igénybe, rengeteg információval, aha-élménnyel, tanácsokkal. Ez a kurzus ezen az úton vezet téged végig, a te képletedtől függően 3-4 alkalommal beszélgetünk mindig egy-egy órát. Személyre szabottan a te időbeosztásodhoz igazodva akár havonta, hetente, de naponta is beszélhetünk, de fontos, hogy mindig legyen időd megemészteni és magadban feldolgozni a hallottakat. A következő alkalom elején pedig felteheted a kérdéseidet, átbeszéljük, ha valami homályos maradt. 

A kurzus bármikor abbahagyható, felfüggeszhető. A kurzus tartalmazza a legelső előzetes elbeszélgetést is, amikor is kicsit megismerkedünk és átbeszéljük, hogy pontosan milyen segítségre van szükséged, ez külön költséggel nem jár. 

Mielőtt döntenél, olvasd el, hogy mások hogy vélekedtek a kurzus hatásáról: VENDÉGKÖNYV

Aktuális feladatok konzultáció (Ára: 25.000,- Ft)

Körüljárjuk, hogy a jelen életszakaszodban milyen tanításokkal találkozol, kivesézzük az aktuális év energiáját és a közeljövőben várható feladatokat. A konzultáció időtartama maximum 1,5 óra.

Ha konkrét kérdéssel érkezel (Ára: 25.000,- Ft)

Ebben az esetben konkrétan az adott élethelyzettel foglalkozunk, célzottan annak megoldását keressük. Egy alkalommal maximum három kérdéssel tudunk foglalkozni, mert ha ennél többet is vizsgálunk, akkor a túl sok információ között elveszik a valódi megoldás. Itt gondold át mi az a három téma ami mostanság legjobban foglalkoztat az életedben. A konzultáció időtartama maximum 1,5 óra. 

Szinasztria (Ára: 25.000,- Ft)

Ez a saját képleted összevetését jelenti egy számodra valamilyen szempontból fontos emberével. Ilyenkor a kettőtök kapcsolatának szemszögéből vizsgáljuk a képleteket, megértheted a másik ember motivációit, viselkedését és azt, hogy mi dolgotok van egymással, milyen feladataitok vannak együtt. A konzultáció időtartama maximum 1,5 óra. 

A fenti árak és módok csak irányadóak. Természetesen személyre szabottan az igényeidnek megfelelően alakítjuk a konzultáció menetét és tartalmát, attól függően, hogy neked személy szerint mire van szükséged, az árak ennek tekintetében változnak.

Ha arra vagy kíváncsi, hogy mások hogy érezték magukat a velem való konzultáció során és miben tudott számukra újat mondani és segíteni a kínai asztrológia, akkor olvass bele a vendékönyvembe:

Vendégkönyv

Ha pedig az emberre vagy kíváncsi a honlap mögött, akkor olvasd el a bemutatkozásom:

Bemutatkozás

Ha ezek után szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot, akkor kattints IDE, vagy a kapcsolat menüpontra, ahol közvetlenül is tudsz nekem e-mailt küldeni azonnal. Ha még bizonytalan vagy, kérdések merültek fel benned, esetleg nem tudod eldönteni mire van szükséged, vagy van-e egyáltalán szükséged erre, akkor is keress bátran, szívesen adok bővebb tájékoztatást is szóban.

Szeretettel:

Piller Szilvi