profilkp"Az a jó segítő és tiszta forrás aki egyáltalán nem villant fel semmilyen negatív, félelmet keltő irányt, amitől kicsit is tartanunk kellene, aki nem befolyásolja a tudatunkat olyan irányba, amely által bármilyen nehéz, kényelmetlen vagy rettegett megélést vetítene elő. Azért ugyanis mert ő maga is ráébredt arra, hogy bármilyen rossznak ítélt megélés a saját teremtése, mert ő maga is tud a félelmeivel bánni, így már megtanulta, hogy társaiban is csak ezt a tudást kell felélesztenie és akkor már ők maguk is élvezhetik életük örömökkel, csodákkal, elégedettséggel és fénnyel teli, tartós teremtéseit és boldogságát." ZenTai Anna

Kedves Látogató!

Piller Szilvia kínai asztrológus vagyok és üdvözöllek a műhelyemben.

10 éve foglalkozom a kínai asztrológiával és már a legelején éreztem, hogy ebből szerelem lesz.

Mindig is érdekelt a láthatón túli világ, tinédzser korom óta faltam a tudást, minden fellelhető témában, a teljesség igénye nélkül felsorolva: halálközeli élmények, halál utáni élet, energiagyógyászat, kristályok, mindenféle gyógyító technika, angyalkommunikáció, stb fel sem tudok mindent idézni. Végeztem agykontroll, ultra és sikerkód és számmisztika tanfolyamot is, de a kivétel nélkül érdekes témák egyike sem fogott meg annyira, hogy azt érezzem ez az utam. Aztán egyszercsak szembejött velem egy videó az egyik népszerű megosztó portálon, egy szimpatikus hölgy (Nagy Melinda) a kínai asztrológia segítségével bogozta, hogy Petőfi mikor születhetett és nagyon izgalmas volt. Így érkeztem meg a kínai asztrológiához, amit azóta sem tudok megunni.

Közben pedig létrehoztam a saját műhelyemet. Ez egy olyan műhely, ahol a kínai asztrológia eszközeit használjuk ahhoz, hogy megjavítsuk ami elromlott.

Általában ha az életünkben minden kerek, jól érezzük magunkat, akkor nem is gondolunk arra, hogy kutakodjunk magunkban, mit kéne máshogy és jobban csinálni, hiszen minden jó úgy ahogy van. Viszont ha elakadunk, ha elbizonytalanodunk, ha úgy érezzük, hogy nem találjuk az utunkat, akkor felmerül bennünk, hogy változtassunk. Ilyenkor szeretnénk ha valaki meg tudná mondani, hogy mi vár ránk, melyik a helyes út, min kell változtatni, hogy jobb legyen a helyzet. Azt kell mondanom, hogy a válaszokat soha nem kívül, hanem mindig belül kell keresni. Minden válasz bennünk van.  Akár hiszed, akár nem, van egy beépített GPS-ünk ami jelzi, hogy merre kell menni, de a hangja halk és nagyon oda kell figyelni rá, és még akkor sem lehetünk biztosak benne, hogy jól hallottuk és jól értelmeztük.

Az asztrológia nem jóslás. Az asztrológus nem lát bele senkinek az életébe és nem tudja megmondani, hogy pénteken 3 órakor fog-e csengetni a szőke herceg (vagy hercegnő). Az asztrológus csak azt tudja megmondani, hogy minek van itt az ideje, van egy térképe a körülöttünk lévő energiákhoz, abból tud olvasni, hogy itt és most mi a feladat.

Ahogy tanárom Nagy Melinda mondta: ültethetsz télen is paradicsomot. Fűthetsz, világíthatsz rá speciális lámpákkal, tápoldatozhatsz, senki nem tiltja meg. Szabad akaratod van. De hiába a rengeteg energiabefektetés, ha terem is paradicsomod, az akkor is savanyú és satnya lesz, mert nem adottak hozzá a feltételek. De ültethetsz májusban is paradicsomot. És szinte nulla energiabefektetéssel augusztusra gyönyörű, tűzpiros, érett és ízletes zöldségeid lesznek.

Ebben segíthet neked az asztrológia. Megmutathatja, hogy minek van itt az ideje. Hogy ne ölj bele rengeteg energiát egy olyan dologba ami épp nem támogatott. Helyette fordítsd az energiád arra aminek itt az ideje és szárnyalni fogsz.

Minden szerszám benned van. Én csak abban tudok neked segíteni, hogy melyiket kell használnod ahhoz, hogy minden jobb legyen.