2022index12022. február 3-án lomha léptekkel elcammog a bivaly és helyét átveszi a fürge tigris, lendületet, rálátást adva az életünkre, bevilágítva az életutunkat egészen 2023. február 3-ig. 

 

Összességében milyen lesz a tigris éve?

A két fő energia, ami egész évben velünk lesz, a célkövetés, fejlődési igény és a nagyon erős racionális gondolkodás, a lendület, ami erősen megtámogatja a céljaink elérését. Ez az év az újításokról és a meglévő dolgok jobbá tételéről is szól. Kreatív megoldásokkal és rengeteg új lehetőséggel találkozunk az év folyamán. Megtapasztalhatjuk az egyedi megoldások erejét, a változatosságot is. De lesznek gyökereink, céljaink, amik nem engedik, hogy a határtalan kreativitás szétszóródjon a világba, az év első pillanatától kezdve látjuk majd az irányt amerre haladni szeretnénk.

Mi a siker titka 2022-ben?

Nagyon jó rálátási képességekkel rendelkezünk 2022-ben. Látjuk a célt, azt, hogy hova szeretnénk eljutni és fejlődni, de azt is látjuk, hogy honnan jöttünk, minek mi az eredője, oka. Tartsuk a szemünket a célunkon. Ez azért nem lesz könnyű, mert ez az év a millió leágazásról szól. Elindulunk egy úton, de annyi érdekes mellékleágazással találkozunk, hogy nehéz lesz az úton maradni. Vizsgáljuk meg, hogy tényleg el akarunk-e kanyarodni, vagy inkább maradunk az eredeti terveinknél. Egész évben számítsunk rá, hogy rengeteg gondolatunk lesz. Ezek újító jellegű, kreatív megoldásokat hozó gondolatok.

Mi 2022-ben a harmónia titka?

A türelem gyakorlása. Mivel az egész év a száguldó gondolatok égisze alatt zajlik, ezért aztán a belső nyugalom annyira nem lesz jellemző 2022-re. Kívülről nyugodtnak tűnünk, mint a tenger, a végtelen vízfelület. De a mélyben az áramlatok ahogy folyamatosan zajlanak, úgy keringenek a fejünkben a gondolatok, hogy mit és hogyan lehetne jobban csinálni és jobbá tenni akár a saját életünkben, akár magunk körül. Ez belső feszültséget szül, amit érdemes levezetni valamilyen sporttal, vagy bármilyen tevékenységgel, ami számunkra megnyugtató. De 2022-ben akkor is vissza kell fognunk az erőinket, mikor nem úgy történik valami ahogy mi szerettük volna, ha úgy érezzük, hogy az elképzeléseinket nem támogatják, ha akadályba ütközünk. Ahogy a tenger mélyén egy apró földrengés cunamit tud okozni, úgy akarjuk elsöprő erővel képviselni a saját elképzeléseinket másokéival szemben. Keresztül tudjuk vinni az akaratunkat, csak az a kérdés, hogy megéri-e?

De akkor minden esetben tartsuk vissza az erőnket?

Nem, ez a magával ragadó energia fogja megalapozni a 2022-es év céljainak a megvalósulását, ezért nem kell mindenáron visszafogni. Belülről hajt majd a vágy, hogy tegyünk és haladjanak a dolgok, visz a lendület és a fő motiváció, hogy minden egyre jobb legyen körülöttünk. Csak tanuljuk meg kézben tartani a hatalmas erőnket és egy irányba koncentrálni, nem pedig mások ellen fordítani.

Mély gondolatok magas nézőpontból

2022-ben kicsit észreveheted magadon, hogy néha nagyon társasági hangulatod van, néha pedig visszahúzódsz és senkit nem akarsz látni magad körül. Ez idén teljesen természetes, engedd meg magadnak néha a befelé figyelést, az egyedüllétet, légy önmagad jó társasága. Engedd ilyenkor szabadon szárnyalni a gondolataidat, mert ezekben a csenddel töltött üresjáratokban találhatod meg a megoldásaidat. Amikor pedig jólesik a sokadalom, élvezd az életet bátran. Kettős az év hatása ránk sok szempontból: az egyedüllét és a társaságra vágyás, a végtelen nyugalom és a kitörő düh, a mély gondolatok és a jó rálátási képesség mind-mind azt mutatja, hogy nagyon változatos évnek nézünk elébe. De ezek nagyon jó párosítások. Hiszen ez az év megadja annak a lehetőségét, hogy átlássuk az életünket, a problémáinkat, megláthassuk a céljainkat és ad hozzá erőt és lendületet. Így nem csak nyavalygó fotelhuszárok leszünk, hanem lesz eredménye a tetteinknek.

Mi az ami még a segítségünkre lesz 2022-ben?

Észrevehetjük magunkon, hogy sokkal racionálisabban tudunk gondolkodni mint más években. 2022-ben a döntéseink során képesek leszünk félretenni az érzelmeinket és teljesen logikus érzelemmentes döntést hozni, szem előtt tartva, hogy mi az, ami tényleg minket szolgál. A másik pedig az elemző képességünk. Ebben az évben képesek leszünk végiggondolni, hogy egy folyamaton belül ha egy összetevőt megváltoztatunk, akkor hogyan hat ez az egészre. Egyben vagyunk képesek látni a történéseket, a hatásokat és a leendő eredményt is. Ez aztán nagyon vonzó, mindent többször végiggondolunk és elemzünk, mert a lehető legjobb megoldásokra törekszünk. Amire ügyeljünk, hogy ne vesszünk el a részletekben, ne pusztán a gondolatok szintjén teremtsünk, hanem a cselekvés örömét is éljük át.

Az utazások éve 2022?

Az energiák szintjén elméletileg az. Hogy körülöttünk hogy alakul a vírushelyzet és jár-e majd a következő tavaszon és nyáron korlátozásokkal ez megjósolhatatlan, de a 2022-es év több tekintetben is hozza a mozgás ígéretét. Nehéz is lesz egy helyben maradni, mert nem csak a gondolati áramlás az, ami velünk lesz ebben az évben, de mindez fizikai síkon is megjelenik, vágyni fogunk a kimozdulásra, a kirándulásra, a világ felfedezésére.

2022 = a szóviccek halála

Ebben az évben a fejlődés lesz fókuszban, nagyon fontos lesz a tanulás, hogy minél jobbak legyünk abban amivel foglalkozunk. Meglévő képességek fejlesztésére is alkalmas az év, de egészen új irányok is nyílhatnak előttünk, belekezdhetünk egy teljesen új ismeret elsajátításába is. Az elképzeléseinkhez nagyon tudunk ragaszkodni, nagyon sokat fogunk fejlődni ebben az évben, de mindez lassan megy majd végbe, mert semmilyen információt nem fogadunk be szűretlenül, mindent elemzünk magunkban mielőtt elfogadnánk. Ez a makacs hozzáállás jellemez majd bennünket egész évben. Kommunikációnk nyílt és akár nyers is lehet, ha bármit szeretnénk a másiktól, akkor legkönnyebben azt úgy tehetjük meg, ha nyíltan közöljük. Nem látunk a szavak mögé, nem értünk a homályos utalásokból. Ezért ha eddig te voltál a szóviccek királya, számíts rá, hogy a poénok 2022-ben nem szólnak majd akkorát.

Dióhéjban

Tanulással, fejlődéssel, növekedéssel teli év várható, mindezt nagy lendülettel csináljuk, ha kihasználjuk az érkező támogató energiákat akkor 2022-ben sokat haladhatunk előre, a céljainkért. Mivel erős teremtő energiákról van szó, ezért jó, ha résen leszünk és kézben tartjuk ezeket, a jó célt támogatjuk vele. A romantika annyira nem jellemzi ezt az évet, most inkább a világ jobbá tétele a fő cél!

Sikerekben gazdag, fejlődéssel és egészséggel teli boldog tigris évet kívánok szeretettel:

Piller Szilvi

Ha szeretnél még szóbeli kiegészítést is, akkor kattints az alábbi feliratra, ahol megnézheted a videót:

Comments powered by CComment