grand canyon 1079937 6402024. február 4-én délelőtt feloszlik a köd, kitágul a látóhatár és kezdetét veszi a sárkány éve, tele erővel, teremtő energiával, önállósággal és a rálátás képességével. Fizikai világunkban mindössze egy dolog állandó: a változás. És idén egy közmondás mindenek felett: magad Uram, ha szolgád nincsen... Az állandóság igénye keveredik a folyamatos változásban levéssel. Az idei évben semmiben nem kívül találod meg a biztonságot, hanem belül és a nagy kihívás, hogy a külső folyamatos változásban megtaláld a belső állandóságodat. hogy a folyamatos változásban rálelj a biztonságra. Kommunikációnk sokféle szempontból kerül górcső alá, erre mindenképpen érdemes odafigyelni!

Hozzászólás (0 Hozzászólások)

pirates gc92421276 12802023. február 04-én hajnalban elülnek a hullámok, a tenger lecsendesül és tetejét beborítja a köd. Hajónk pedig halad tovább immár a kifürkészhetetlen ismeretlenbe. Ami a kormányzásunkat segíteni fogja az az intuíciónk. Megérzéseink által tudjuk majd, hogy merre biztonságosabb haladni, találékonyságunkkal pedig megoldjuk a ránk váró ismeretlen helyzeteket. Mint a harcos kinek a látása elhomályosul és ezért csukott szemmel folytatja a küzdelmet, koncentrálva a hallására és a belső hangjaira. Ezt a koncentrációt kell magunkban fejlesztenünk ha sikeres évet szeretnénk magunknak. 

Hozzászólás (0 Hozzászólások)

2022index12022. február 3-án lomha léptekkel elcammog a bivaly és helyét átveszi a fürge tigris, lendületet, rálátást adva az életünkre, bevilágítva az életutunkat egészen 2023. február 3-ig. 

Hozzászólás (0 Hozzászólások)

cikkep

Történelmi áttekintés és a kínai filozófia

A kínai asztrológia első kézzelfogható bizonyítékai a Sárga Császár uralkodásának idejére (i.e. 2697 - 2597) vezethetők vissza. Nagy tudással rendelkező, bölcs vezető volt, aki letette a kínai civilizáció alapjait.

Az ősi Kínában a természettel sokkal nagyobb összhangban éltek az emberek, mint napjainkban. Az embert a természet részének tekintették, ez a szemléletmód tükröződik a kínai asztrológiában is. A jin - jang elmélet és az öt elem tana, olyan tanítások, amelyek szoros összefüggésben vannak a természettel, és az asztrológia megértéséhez is nélkülözhetetlenek.

Hozzászólás (0 Hozzászólások)