help kicsinytettMire jó a kínai asztrológia és mire nem?

Elsősorban fontos leszögezni, hogy az asztrológia nem jóslás. Nem lehet előre biztosan megmondani semmilyen életeseményt. Ennek két oka van: egyrészt mivel világunkban fő szabály a szabad akarat, ezért ha még látszódna is valamilyen konkrét esemény, akkor sem tudhatnánk, hogy biztosan bekövetkezik-e, mert ott van a szabad akaratunk és mindig van választásunk. Másrészt életünk olyan mint egy színdarab. Ezer szálon játszódik és ezer díszlet előtt. A horoszkópból energiamintázatok látszódnak, lehetséges feladatok. Az univerzum egyenlő a végtelen lehetségességgel. Ezért előre kitalálni, hogy egy konstelláció milyen formában materializálódik gyakorlatilag lehetetlen. Viszont ha benne vagyunk egy kész helyzetben és nem találjuk a kiutat, akkor a horoszkóp nagy segítségünkre lehet, hiszen a feladat kiolvasható belőle és ha fülön csípjük a feladatot, akkor már megvan vele együtt a megoldás is!

Az asztrológia közelebb visz önmagadhoz. Legfontosabb feladatunk az életben az önismeret. Lényegében ezért vagyunk itt. Kellő önismeret nélkül nem jön létre fejlődés, így előbbre lépni sem tudunk az életünkben.

"Nem azt vonzod amit szeretnél, hanem azt aki vagy!" Dr. Joseph Murphy

Viccesen mondhatnám, hogy ez Murpy-törvénye, de az a Murphy nem az a Murphy. Divatos mostanság a vonzás törvénye és a különböző siker-technikák alkalmazása. De egy fontos rész kimarad ezeknél az iskoláknál, a valódi önfeljesztés. Az, hogy igazán megismerjem önmagam, őszintén magamba nézzek és észrevegyem, hogy mit is kell kijavítani. Ha valaki sikeres szeretne lenni, gazdag, jobb életre vágyik, nyugalmat szeretne maga körül akkor nem a világban kell kezdeni a változtatást, hanem önmagában. Hiszen ha reggel belenézek a tükörbe és nem tetszik amit látok, nem a tükröt törlöm át és rajzolok rá, hanem önmagamat tuningolom kicsit fel.

"Ahogy fent úgy lent, ahogy kint úgy bent" Hermész Triszmegisztosz

A világ tükör. Ha nem tetszik amit látok, akkor magamon kell kezdenem változtatni. És ahogy én fejlődöm, azzal párhuzamosan változik a külvilág is. Nem rossz dolog a sok siker-technika, de mellette emberként is jobbá kell válnunk. Az asztrológia ebben tud segítségedre lenni. Segít megtalálni a gyenge pontokat, azokat a viselkedésmintákat amiken nem árt javítani. 

A halál időpontját nem tudom megmondani és az egészséggel kapcsolatos várható eseményeket sem. Feladataink vannak az életben amiket igyekszünk megoldani. Mikor hogyan sikerül. Amíg valamit le nem tudunk, mindig visszatér hozzánk újabb és újabb formában. Feladataink különböző nehézségűek, vannak könnyűek és egyszerűek és nehezebbek is. De ez egyénenként változó, hogy kinek mi a nehéz és könnyű feladat. Van akinek nehézséget okoz kiállni magáért és a saját igazáért, de a hűtlen szerelmét könnyedén elengedi. A másik ember oda tud csapni az asztalra amikor kell, de a szerelme elvesztésébe belebetegszik. Amíg törekszünk feladataink megoldására nincs semmi baj. Amikor viszont elakadunk, beleragadunk egy helyzetbe, nem találjuk a kiutat, akkor ott megszűnik az energiaáramlás és létrejöhet a betegség, legrosszabb esetben akár a halál is. Minden feladatunk lehet kilépési pont az életünkben. Egy asztrológus nem tudhatja előre, hogy az adott embernek épp melyik feladat fog nehézséget, elakadást okozni. Az asztrológus kizárólag a feladatokat látja, de ezzel együtt a megoldást is. Ezért ha elakadtunk jól jöhet egy tanács, ami segíthet a továbblépésben.

Akkor lássuk mik azok a kérdések amikben viszont tud az asztrológia segíteni:

  • mik az erősségeim, gyengeségeim, milyen a személyiségem, hogyan tudok jobb ember lenni?
  • mely tehetségeimet tudom hasznosítani a munkám területén?
  • mivel kapcsolatos az igazi hivatásom, milyen munka illene igazán hozzám?
  • szeretnék külföldön munkát vállalni, mik a lehetőségeim?
  • babát szeretnék, mikorra várható az érkezése?
  • egyedülálló vagyok, mikor jön a szerelem?
  • mi dolgunk egymással a párommal (barátnőmmel, gyermekemmel, kollégámmal, főnökömmel)?
  • tanácstalan vagyok a jelenlegi élethelyzetemben, vajon hogyan kéne megoldanom?
  • milyen feladatok várnak rám a közeljövőben?

Természetesen ezek csak kiragadott kérdések, de ezeken kívül számtalan más esetben is tud segíteni az asztrológia. Használati utasítást kaphatsz a gyermekedhez és a körülötted lévő emberekhez is, így számos konfliktus megelőzhető és megoldható. Megtudhatod, hogyan tudod gyermekeddel, pároddal javítani a kapcsolatotokat, milyen módon támogasd a másikat, hogy neki is jó legyen.

Ezzel kapcsolatban készült egy videósorozat ASZTROBESZÉLGETÉSEK címmel. Kattints IDE és nézd meg őket! 

Ha felkeltettem érdeklősésedet, akkor keress bátran az elérhetőségeimen, vagy IDE kattintva!

Szeretettel:

Piller Szilvia