nyuszifu2018. március 5-én a délutáni órákban búcsúzik tőlünk a tigris hava és megérkezik a nyúl. A húsvéti testvére egy hónappal később jön, most még csak egy mezei nyúl érkezik, aki végtelenül diplomatikus.

 

Ebben a hónapban legjobban majd azt fogjuk észrevenni magunkon, hogy mennyivel visszafogottabbak vagyunk, nem arra érzünk ingert, hogy mindent a másik arcába mondjunk, hanem inkább arra, hogy egyrészt ne gázoljunk bele a másik lelkivilágába, másrészt pedig úgy mondjuk el amit szeretnénk, hogy meg is értse a másik. Érdekes módon megfigyelhetjük majd, hogy látjuk a másikon, hogy mennyit ért a mi mondandónkból és ehhez alakítjuk az átadott információt. Most törekszünk az ellentétek elsimítására és az egyensúlyra, a harmóniára is. Erősen kerüljük a konfiltusokat, nem esik jól a harc. Sokkal türelmesebbek tudunk lenni másokkal, a saját céljainkkal kapcsolatosan is. Tudunk várni, most nem fog annyira idegesíteni ha akadályba ütközünk. Vagy türelmesen várunk, amíg az akadály elhárul, vagy pedig nagyon szemfülesen megtaláljuk azt a lehetőséget amivel az akadály kikerülhető. Nagyon céltudatosak és eredményesek lehetünk ebben a hónapban. Egyre figyeljünk oda, megjelenhet bennünk a megfelelés mások felé. Egyszerre előjöhet, hogy másképp viselkedünk csak hogy ne lógjunk ki a sorból. Nagyon fontos, hogy tudd,

ha valaki azért szeret mert úgy viselkedsz ahogy neki tetszik, az valójában nem téged szeret. Ezért ne akarj mindenkinek megfelelni, legyél önmagad továbbra is!

Az az igazi szeretet amikor valaki olyannak szeret amilyen valójában vagy. Nem tudunk mindenkinek megfelelni és a legjobb ha nem is akarunk!

Emellett nagyon nagy hatással tudunk másokra lenni. Nagy szavakat használva azt mondom, hogy meg tudod változtatni mások életét. De ezt ne szó szerint értsd. Úgy kell ezt látni, hogy most nagy lesz benned a lelkesedés. Amit szeretsz csinálni, ami örömmel tölt el, ami szerinted nagyon hasznos azt ebben a hónapban nagyon jól tovább tudod adni. Egyszerűen átragad másokra a lelkesedésed és ezáltal tudod felemelni, buzdítani és előremozdítani a körülötted élőket. Úgymond példát tudsz mutatni a saját életeddel, hogy amit csinálsz az mennyire jó, így ez másokra is hatással lehet jó értelemben. Ez az energia nem használható mások leigázására, az akaratod másokra való rákényszerítésére. Itt a pozitív lendület az, ami magával ragadja a többieket is. Törekedj arra, hogy megmutasd mi az ami téged igazán lelkesít.

Ami még fontos, hogy nagyon előtérbe kerül a becsület, a tisztesség, az igazmondás és minden olyan erény, ami tiszta és egyenes jellemet kölcsönöz. Akinek ezekkel a tulajdonságokkal dolga van, aki szokta a füllentést, a kerülőutakat alkalmazni a mindennapi életében arra most rossz napok jönnek. A kozmikus ideje jött el annak, hogy mindenki kimunkálhassa magából ezeket a rossz szokásokat és az egyenesség, a becsületesség, az igazmondás legyenek az uralkodó erények. Ennek az a hatása, hogy a füllentés kiderül, aki kerülőúton jár lebukik, és rendre azzal szembesül mindenki, hogy a legjobb az egyenes út és az igazság, ha néha fáj is. 

Itt meg tudod nézni, hogy milyen jegyek vannak a saját képletedben: KALKULÁTOR

Ha találsz a képletedben jin földet akkor ebben a hónapban nagyon figyelj arra, hogy hajlamos vagy magadat mindenről lebeszélni. Bármilyen új dologba kezdenél, rögtön elindul a fejedben, hogy ez mennyire nehéz, milyen sok energiába kerülne és amúgy sem sikerül, felesleges időpocsékolás az egész. Ha ez megjelenik benned, akkor tudd, hogy ez csak álca, valójában abban a dologban nagyon is sikeres tudsz lenni, csak ez némi teszt, hogy valójában akarod-e. Ha belefekteted az energiát, te magad fogsz legjobban meglepődni a sikereden. 

Ha van kakas a képletedben, akkor ebben a hónapban nagyon önfejű leszel. Persze nem fogod nagydobra verni, de akkor is úgy fogsz cselekedni, ahogy te elgondoltad. Amikor valaki tanácsot és parancsokat osztogat neked, bőszen bólogatsz, de már akkor tudod, hogy úgysem fogadod meg. Neked ebben a hónapban azzal kell egy kicsit foglalkozni, hogy merd felvállalni nyíltan a saját véleményedet, merj nemet mondani. Persze itt nem óriási cirkuszolásra kell gondolni, pusztán arra, hogy nem csak önfejűen mész előre, hanem már a kezdetekkor felvállalod, hogy nem a másik akarata szerint fogsz cselekedni. 

Ha lovat látsz a képletedben, akkor ki kell, hogy állj magadért. Gondolkozz el, hogy vannak-e olyan szituációk az életedben, amikben nem a saját döntésed alapján vagy benne, hanem mások elvárása miatt. Azért mert azt gondolod, hogy ezt meg kell tenned, különben mit gondolnak rólad, meg nem fognak szeretni, meg elveszítesz valamit, mondjuk az irántad való szeretetüket, sok okot tudunk találni. A lényeg az, hogy nem érzed azokban a szituációkban jól magad, valójában magadtól azokat a dolgokat meg sem tennéd. Most ez reflektorfénybe kerül, lesz lehetőséged gyakorolni nemet mondani. Udvariasan, diplomatikusan de nemet mondani. 

Ha van sárkányod, akkor ebben a hónapban legyél jótündér. Minden cselekedetedben azt lásd, hogy hogyan esne ez neked. Ugyanis most minden általad tett dolog sokkal hamarabb visszaér hozzád. És ha segítesz valakinek, akkor holnap már szembesülsz is vele, hogy neked is jól jött a segítség. Ha rosszalkodsz azt is hamar a saját bőrödön tapasztalhatod, ezért most kizárólag rajtad múlik, hogy milyen hónapod lesz. Mindig van választásod.

Ha pedig patkánnyal találkozol a képletedben, akkor pedig megélheted a szeretet és az összetartozás magas szintjét ebben a hónapban. A körülötted élőkre más szemmel tudsz tekinteni, jobban el tudod fogadni a hibájukat, megértőbb és kedvesebb tudsz velük lenni. Láthatod, hogy nincs különbség ember és ember között, hogy mindenki esendő és szerethető. Arra figyelj oda, hogy mindenkit próbálj reálisan látni. Az új ismeretségeknél ebben a hónapban előfordulhat, hogy többnek és szebbnek látod a másikat mint amilyen ő valójában. Ha valaki nagyon különleges, úgy érzed nagyon kedves és fantasztikus, akkor legyél egy picit szkeptikus. Mert kiderülhet, hogy ő tényleg ilyen, de az is, hogy ő is csak egy teljesen normális ember, csak te láttad többnek. Ha hagyod, hogy a rózsaszín szemüveg átverjen, akkor csalódás lehet a vége, pedig valójában egy nagyon értékes emberről van szó, csak te többet láttál bele mint ami benne van. Előjöhet benned, hogy a hiányaid fájdalmat okoznak és elérhetetlennek tűnnek, de tudd, hogy nem a céllal van probléma, csak az odavezető utat kell máshol keresni. Gondold át mégegyszer mit tehetnél az ügy érdekében. Az önsajnálat nem visz előbbre. 

Ha még több információra van szükséged, akkor hallgasd meg az alábbi videót is:

 

 

 

 

 

Comments powered by CComment