heart 582593 12802020. május 5-én hajnali 3 óra környékén a rendületlenül mozdulatlan sárkány elrepül és helyette beslisszanik az életünkbe a kígyó hónap energiája. A visszahúzódásból előbújás, a zárkózottságból nyitottság és a stagnálásból pedig mozgás lesz. Asztrológiailag már a nyár első hónapjában járunk, amikor a természet igazán kizöldell és beindul az élet kívül és belül is. 

 

Március közepe óta ha akartuk ha nem, változatlanságra voltunk kényszerítve, aminek a megvalósítását az április hónap energiája támogatta is. Visszahúzódóbbak, egyedüllét-kedvelőbbek voltunk és a kényszerű otthonmaradást jobban el tudtuk viselni, könnyebb volt bezárkózni. De jön a május, amikor a legjobb oldalunkat szeretnénk mutatni és nem csak a gardrób tükrének! Már nem vagyunk hajlandóak bugóbózni, szeretnénk gyönyörű pillangóként szárnyalni, hogy mindenki lássa szépségünket

Május hónap elsődleges energiája a tökéletességre törekvés és ezáltal a fejlődés. Tényleg szeretnénk a legjobb oldalunkat mutatni a világnak. Figyelünk a külsőnkre, jó ízléssel állítjuk össze a ruhatárunkat és most már igazán vágyunk a fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz eljutni. De nem elég a külcsín, májusban ugyanannyira fontos a belbecs is. A munkánkban, szakmánkban, de bármilyen feladatatunkban is törekszünk arra, hogy tökéleteset nyújtsunk. Mástól sem kevesebbet várunk el, mint azt, hogy a legjobb formáját hozza. Nehezen viseljük ha hibázunk, de azt még nehezebben viseljük, ha kiderül. De azt viseljük a legnehezebben ha más valaki veszi észre, hogy hibáztunk. Nagyon sértődősek vagyunk májusban. Főleg akkor ha valamilyen szinten kritika ér bennünket, mert hát ott pont a tökéletesség képes forog veszélyben. Május nagy tanítása, hogy a jó teljesítményre való törekvés előre visz, többre sarkall, fejlődést indukál. Egészen addig amíg nem lesz görcsös, nem lesz erődön felüli. Mert ha túl sok energiába kerül, akkor pont az ellenkezőjére próbál ráébreszteni: nem kell mindig tökéletesnek lenni, a hiba egyedi, különleges és szerethető. 

Májusban előjöhet benned az öntudat, ráébredhetsz arra, hogy miben vagy tehetséges és jön hozzá az érzés, hogy most akkor ezt szeretném megmutatni a világnak. A jelen hónap kitűnő kombinációt hoz létre, hiszen tökéletességre törekszünk, tudatában vagyunk, hogy miben vagyunk jók, szeretnénk is megmutatni másoknak, hogy lássák és ez a hónap bizony támogat is minket ebben. Itt az idő, hogy kilépj az árnyékból a fénybe, hogy megmutasd magad. Már az éves előrejelzésnél is a célkitűzést és a megvalósítást hallottad tőlem, aztán azóta minden hónapban előjövök ezzel, hogy most van itt az idő a régóta dédelegetett álmaink megvalósítására. És akkor jön a május, amikor már nem csak kívülről hallod tőlem, hanem benned születik meg a vágy, hogy már ne csak a fióknak írj, ne csak a garázsban legyenek a képeid, vagy a számítógépen, hanem lássák mások is. Lépj elő ha van a tarsolyodban valami amivel már foglalkozol, csak eddig nem volt bátorságod megmutatni a világnak. Itt az idő, hogy előlépj és megmutasd azt a színt amivel te gazdagítod a világot. 

Májusban ehhez jön egy jó nagy adag humor és életszeretet is. A tökéletességre törekvést megtámogatjuk maximalizmussal és így már tényleg kihozhatunk magunkból mindent amit csak szeretnénk. Május magával hozza az élet szépségeire való rácsodálkozást. Olyan mintha megéreznénk az élet ízét. A kényszerű megállás után berobban az életünkbe az élet maga, a zöld környezettel, a csicsergő madarakkal, az illatokkal, az ízekkel. Ebben a hónapban tele vagyunk újrakezdési energiával. Tele vagyunk életkedvvel, optimizmussal és az élet szeretetével. Úgy érezzük, hogy mindegy mi van kívül, mi akkor is szeretünk és tudunk is élni. Májusban az optimizmusod fog nagyon támogatni téged. Megtapasztalhatod és megtanulhatod, hogy nem a körülményeid határozzák meg a kedvedet, hanem te magad. A hozzáállásod a világhoz a fontos és nem az ami történik. Hiszen (ezer helyen hallottad már) a baj forrása nem a probléma, hanem az arra adott reakciód, a problémához való hozzáállásod. Most van lehetőségünk gyakorolni azt, hogy juszt is jól érezzük magunkat, függetlenül attól, hogy mi történik vagy mi nem történik. 

És akkor a végére hagytam a legjobbat. Egy nagyon szerencsés hónapnak nézünk elébe, olyan energiájú hónap következik, ami akár a negatív eseményeket is pozitív energiával tölti fel. Sokkal nagyobb eséllyel sülnek el jól a dolgok ebben a hónapban mint máskor, ez a hónap alkalmas a nehéz és problémás helyzetek szerencsés megoldására. Ezzel nem azt mondom, hogy véget ér az egész karantén-vírus-őrület, hanem azt, hogy kevesebb lesz a megbetegedés és azt, hogy sokkal könnyebb lesz kibírni bármit is hoz a május. Ezáltal a május a nehezebb dolgot is könnyítve hozza. Könnyebb lesz egymást elviselnünk, sokkal nagyobb szeretettel tudunk egymás felé is fordulni. Elfogadóbbak, odafigyelőbbek, toleránsabbak és elviselhetőbbek leszünk. 

Összefoglalva: május meghozza a mozdulási kedvet, meghozza ahhoz is a kedvünket, hogy megmutassuk magunkat a világnak és ehhez most nagyon alkalmas az idő minősége, ráadásul most nagyon maximalisták és kiválóságra törekvők vagyunk, így a legjobb formánkat tudjuk megmutatni. Ha a fogadtatás nem olyan mint vártuk, akkor sértődés és visszagubózás helyett vizsgáljuk meg, hogy min kéne változtatni, hiszen ha nem tökéletes, az csak annyit jelent, hogy van hova fejlődni! A külvilágban lévő események elviseléséhez kapunk egy adag humort, kedvességet és kitartást, egyfajta legyőzhetetlenség érzést.

Kívánok mindenkinek szeretetben való sütkérezéssel teli hónapot!

Szeretettel:

Piller Szilvi

Ha szóban is szeretnéd hallani:

 

Comments powered by CComment