nature 3126513 19202020. július 6-án az esti órákban vágtat el a ló a naplementébe és ugrándozik helyébe a kecske, lezárva a lelki tisztítás idejét és vele együtt az asztrológiai nyarat is. Kissé szeszélyes, érzékeny hónap jön, fókuszban az érzelmekkel. Most majd megtudhatod, vajon eddig jó voltál-e? Olyan dolgokat tapasztalunk ebben a hónapban amit másokkal tettünk, így a júliusi aratásnál fog kiderülni, hogy vajon mit vetettél. 

Júliusban a női minőség, a feminim energiák lesznek előtérben. Univerzálisan most mindenki megtapasztalhatja az érzelmességet, a ráhangolódási képességet. A nemek közti különbségek kicsit elmosódnak, ebben a hónapban a nők igazi nők tudnak lenni, és a férfiak is képesek lesznek érzelmesebben gondolkodni, így nem lesznek akkora különbségek a gondolkodásmódban, a férfiak jobban megértik most a női szeszélyeket. 

Júliusban nagyon erősen szétszórtak leszünk. A koncentrálás, az egyfelé figyelés nehezünkre esik majd, nehéz lesz egyszerre egy dologgal foglalkozni. A figyelmünk folyton elkalandozik, a gondolataink állandóan száguldoznak, erőfeszítésbe kerül az összeszedettség. Mindenkinek univerzális feladata lesz, hogy megtanulja kizárni a zavaró tényezőket. Ebben a hónapban a legjobb módszer erre ha nem egészében akarunk egy-egy feladatnak nekilátni, hanem felosztjuk kisebb falatokra. A konyhatakarítás egyben látva hatalmas feladat, egy-két óra múlva már a kertben leszünk és épp a konyhai virágokat ültetjük át. Viszont ha felosztjuk részfeladatokra, akkor egy-egy feladat idejére képesek leszünk koncentráltnak maradni, így a sok-sok rövid feladat végeztével szembesülhetünk azzal, hogy tiszta a konyha és nem kezdtünk bele még másik három feladatba. Alapvetően ebben a  hónapban nem lenne kitartásunk, de ehhez kapunk segítséget, tehát ha te magad igyekszel összeszedett lenni, akkor lesz kitartásod is a feladataidhoz. 

Ebben a hónapban sokkal jobban figyelj oda az intuíciódra! Jöhetnek sugallatok, jó ötletek, váratlan meglátások, leginkább a saját életeddel kapcsolatosan. Július az álmodozás hónapja, hagyj magadnak időt a fantáziád szárnyalására és a végén ráeszmélsz, hogy valójában az álmok megvalósíthatóak. Hihetetlenül jó irányok tárulhatnak a szemed elé, amiket nem érdemes elvetni. A kecske hónap mindig hozza a jó ötleteket, ez most még egyfajta átérzékelő radarral is ki van egészítve.

A szellemi szárnyalás mellett egyfajta földhözragadtság is jelen lesz a hónapban, de pont ez az energia segít majd neked, amikor koncentrálni és kitartani kell. Persze ennek is megvannak az árnyoldalai, ugyanis ebben a hónapban nehezen állunk neki a dolgoknak, nehezen kezdünk neki a feladatainknak. A hónap két legnagyobb buktatója lehet, hogy halogatod a dolgok megvalósítását, ha pedig neki is állsz, akkor is nehezített pályán vagy, hiszen a legkisebb történés is azonnal elvonja a figyelmedet. Ebben a célmegvalósítós évben, a július lehet a fék, ha nem vagy elég tudatos. Figyelj oda, hogy ne halaszd a dolgaidat, állj neki időben, nehogy emiatt maradjon el valami, ha pedig már nekiálltál, akkor pedig ne hagyd, hogy valami apróság, jelentéktelen dolog kibillentsen és emiatt ne érj a feladatod végére. Ez folyamatos odafigyelést kíván. 

Idén előbb érkezik a Mikulás! Most már júliusban kiderül, hogy vajon jó voltál-e. Ugyanis ebben a hónapban visszatér hozzánk mindaz amit eddig embertársainkkal tettünk, plusz azt is rögtön a saját bőrünkön tapasztaljuk amit most teszünk. Én az ilyen időszakokat csak karmikus gyorstalpalónak szoktam hívni. Ugyanis amikor valahogy viselkedünk, valamit mondunk, teszünk, gondolunk a másik embernek, vagy vele kapcsolatosan, akkor megteremtjük annak a lehetőségét, hogy ugyanazt mi is megtapasztaljuk. Csak a rend kedvéért, hogy lássuk, milyen a másik oldalon lenni. Hiszen a dualitás világában vagyunk, minden éremnek két oldala van. Ha én pofon vágok valakit, akkor megteremtem a lehetőségét annak, hogy kapjak egy pofont. De hogy mikor kapom azt a pofont, az már lényeges kérdés. Ha sokára, addigra már elfelejtem, hogy én pofozkodtam valaha is, így aztán mikor megérkezik a sajátom igazságtalanságnak fogom érezni és dühös leszek, hogy micsoda világban élünk. De ha még akkor visszakapom a pofonomat, hogy még emlékszem arra, hogy én is adtam, akkor nagyon könnyű okulni. Hiszen érzem, hogy fáj, hogy nem esett jól, hogy nem igazán ez volt a másik részéről a jó megoldás, és eszembe juthat, hogy amikor én pofozkodtam, akkor a másik ember is milyen rosszul érezhette magát. Így meg tudom tanulni, hogy ez nem jó megoldás és megláthatom, hogy én mitől, milyen megoldástól érezném jobban magam abban a helyzetben és legközelebb már azt alkalmazhatom. Így, hogy többet nem pofozkodom, már nekem sem kell attól tartanom, hogy ebben részesülök. Tehát figyeld meg, hogy ebben a hónapban mik érnek téged, mi az ami tetszik, mi az ami nem tetszik és vedd észre, hogy mikor, milyen helyzetben szoktál úgy viselkedni. Így az önismereted sokat javulhat és ezáltal a személyiséged is. Ráadásul ha törekszel a kedvességre, akkor nagyon jó hónapod lesz!

Összességében egy megérzésekkel teli nagyon érzékeny hónapnak nézünk elébe, amikor új célokat láthatsz meg, de még ne most próbáld megvalósítani, mert ebben a hónapban ez nem könnyű. Nem a feladatmegoldások hónapja van, inkább az álmodozás, az új célok felállításának és a pihenésnek az időszaka. A belső munka folytatódik, más módon, most azt kell figyelned, hogy milyen interakciókat kapsz a külvilágból. Ha valami nem tetszik, akkor te se tedd többet másokkal

Ha pedig egyéb kiegészítést is szívesen fogadsz, kattints az alábbi videóra:

 

 

Comments powered by CComment