dancer 5576002 19202021. február 3-án délután 4 óra körül végre eliszkol a patkány és beballag az életünkbe a megfontolt, békés és kitartó bivaly. A küzdőszellem átváltozik türelemmé, a hatalmas erőbefektetés helyét pedig átveszi a végtelen kitartás. Hogy aztán te a kitartásoddal tűnsz-e ki, vagy pedig azért tudsz kitűnni mert kitartasz? Olvass tovább! 

Ha azt mondom, hogy végre vége a patkány évének, akkor tudom, hogy szinte mindenki helyesel. Nem mindenki élte meg rosszul az évet, de az tény, hogy kihívásokban nem volt hiány. Sok újdonságot megtapasztalhattunk, egy csomó olyan dolgot, amire a legtöbbünk életében nem volt még példa. Egy hihetetlen tapasztalatokkal teli év után lássuk mire számíthatunk a következő évben. 

A cím magyarázatául annyit és ez dióhéjban össze is foglalja 2021-et, a jin fém egy nagyon kitűnni vágyó energia, a bivaly pedig egy nagyon kitartó állat. 

2021-ben feléled benned, hogy mindent sokkal jobban szeretnél csinálni. Igényed lesz arra, hogy bármilyen tevékenységről legyen szó, munkáról, kertészkedésről, főzésről, fontos lesz számodra, hogy ne csak felületes ismeretek alapján csináld, hanem tényleg alaposan és jól végezd el. Ez az év a tökéletességre törekvésről szól és ez minden területen megjelenhet. Hiúbbak leszünk, akár a külsőnkre, akár a belsőnkre. Ez egy nagyon előrevivő energia, hiszen folyamatosan munkálkodik bennünk a jobbra törekvés, a pontosabb, alaposabb munkavégzés, a tökéletesebb tudás és természetesen a csinos kinézet. Mindez fejlődésre sarkall, hiszen bővíteni kell a tudásodat, bármiben is szeretnél jobban teljesíteni. Szóval mindenki számára a fejlődés éve lehet ez, mert belső igény lesz a tökéletesség. Ez mindaddig jó, amíg örömmel bővíted a tudásodat és örömmel teszed a dolgod. Viszont ha már nem maga a tökéletesség, csak annak látszata a cél és már az emészti fel az energiáid nagy részét, hogy fenn tudd tartani a látszatot, akkor el kell engedni. Az év egyik tanítása az, hogy a tökéletlenség szerethető, hogy a hiba szexi és attól vagy teljesen egyedi. 

De ez a tökéletesség igény hoz magával egyfajta öntudatosságot is. 2021-ben tisztában lehetsz a saját értékeiddel, tehetségeddel, tudásoddal és megjelenhet az igény arra is, hogy mások is észrevegyék azt, hogy te miben vagy jó. Ebben az évben már nem elég számodra ha jól csinálod a dolgod a háttérben, hanem azt szeretnéd, hogy kitűnjön az amit te tudsz. Az eddig inkább visszahúzódóbb embereknek meglepetés lesz majd ez a belső késztetés, hogy láttassák magukat kicsit. Ez egészen hétköznapi dolgokban is megnyilvánulhat, örömmel tölt el bennünket, ha megdicsérnek, akár bókokat kapunk a külsőnkre, akár egy jól elvégzett feladat utáni elégedettségnek ad valaki hangot, minden jól tud esni. Minden pozitív visszaigazolásban a saját eredményeinket látjuk megvalósulni. 

2021 egy kicsit a szépség éve is lesz. Egyrészt a tökéletességre törekvés a külsőnkre vonatkozóan is megjelenik, másrészt a környezetünkre is igényesebbek leszünk mint máskor. Ez azt jelenti, hogy a szépségipar számíthat a fellendülésre, minden ami a külső szépséggel foglakozik, azt támogatja, valamilyen módon előtérbe kerül. De a lakberendezés, a fellújítás is előjöhet, hiszen nem csak magunkat, hanem a környezetünket is nagyon szeretnénk kicsinosítani. Ehhez pedig a szépérzékünk kiváló lesz és igényesebbek is leszünk. 2021-ben fontossá válik a minőség. Igényünk lesz arra, hogy az ami körülvesz bennünket szintén rólunk szóljon, minket fejezzen ki és nem mindegy hogyan. 

De a külső szépség mit sem ér, ha nem belülről fakad. A bivaly évében sokkal kedvesebbek, együttműködőbbek leszünk mint máskor, szívesen gondoskodunk másokról, jólesik tartozni valahova. A segítségnyújtás nagyon megerősödik ebben az évben. Nagyon jólesik másoknak segíteni, nagyon jólesik hasznosnak érezni magunkat. A család, a barátok és az emberi kapcsolatok is sokkal fontosabbá válnak. Jól esik megélni az összetartozást és ebben az évben meg is teszünk sokmindent, hogy ezt megvalósítsuk. Nagy öröm amikor azt igazolja vissza a másik, hogy szüksége van rád. Jó érzés számára, hogy jelen vagy az életében.

Ez a fajta, szereteteten alapuló visszacsatolás szinte létfontosságú lesz számunkra 2021-ben. Mert míg kívül a tökéletességre törekszünk, addig belül a bizonytalanság lesz ami tétovává tehet bennünket. 2021-ben megérinthet annak a gondolata, hogy biztosan jó helyen vagy-e, hogy jól csinálod-e a dolgaidat, hogy egyáltalán amit eddig egyedinek és különlegesnek hittél az lehet, hogy csak átlagos? Megfogalmazódhat benned, hogy mást hittem magamról mint ami vagyok valójában? De idén nem az a feladatod, hogy a már ismert képességeidet is elbagatellizáld, hanem pont az ellenkezője. 2021 a tehetség felszínre hozásának éve lehet. A bivalyban rengeteg tehetség rejlik, amit ő nem tud segítség nélkül felfedezni és felszínre hozni. A jin fém viszont arra született, hogy megmutassa mindazt ami benne rejlik. A két energia együttes megjelenése fog segíteni abban, hogy idén felszínre hozz magadból olyan képességeket, amikre eddig nem találtál rá. 

És most kanyarodjunk vissza a cikk címéhez. 2021-ben meg szeretnéd magad mutatni, vágyod az elismerést, a sikert. De ezt elérni kitartással lehet, amit viszont a bivaly fog számodra biztosítani. Amikor eredményt szeretnél bármiben elérni, abba időt és energiát kell belefektetni. A bivalyban megvan a kellő kitartás és megadja neked az alapot ahhoz, hogy ne add fel idő előtt a dolgaidat. Hogy aztán azért tudsz-e kitűnni, mert kitartó leszel, vagy pont azzal tűnsz ki, hogy kitartó vagy, hát ez már rajtad múlik. 

A 2021-es évet jól megélve kellően egyensúlyban tudod magadban tartani a magadba vetett hitedet és a belső bizonytalanságodat. Tudatában vagy a képességeidnek, igyekszel megélni és megmutatni őket, de belül érzed a határokat és ez nem engedi, hogy többet gondolj magadról mint amilyen valójában vagy. 2021 az egészséges önbizalom és ezáltal a sikerek éve lehet ebből a szempontból.

A 2021-es évet rosszul megélve hajt a vágy, hogy megmutasd magad és végre valamiben te is elérd, hogy különlegesnek lássanak, de valójában te magad sem hiszed el, hogy képes lennél rá. És ahelyett, hogy fejlesztenéd magad, az önsajnálatba menekülsz és megsértődsz az egész világra. 

Kívánok sikerekben gazdag boldog bivaly évét nektek!

Szeretettel:

Piller Szilvi

És ha még szóban is szeretnéd hallani:

 

 

Comments powered by CComment