srknyMegérkezett 2017-ben a sárkány hónapja és velünk is marad egészen május 5-ig. Már csak az a kérdés, hogy hány fejű ez a sárkány, le kell-e győzni, tüzet okád-e és nála van-e a királylány?

 

Míg márciusban tomboltak az ellentétes energiák, minden téren lobbanékonyak voltunk és szertelenek, addig most a sárkány úgy tűnik ehhez képest némi nyugalmat hoz. Persze most sem üldögélhetünk a babérjainkon, akad tennivalónk bőven, de a belülről szétfeszítő érzéseket kicsit letehetjük.

Ebben a hónapban jobban átláthatjuk a problémáinkat. Olyan mintha most felülről rálátnánk a helyzetre és összefüggéseiben tudnánk szemlélni az életünk eseményeit, így a megoldások is könnyebben megszülethetnek. De a sárkány még abban is segít, hogy akár ne csak ezt az életünket, hanem akár több élet összefüggéseit is átlássuk és megérthessük jelen életünkben a nehézségeket. Használjuk az intuíciónkat, ebben a hónapban nagyon jó szolgálatot fog tenni.

Márciusban már körülöttünk volt az igazság, becsületesség erőteljes energiája, ami ebben a hónapban csak tovább fokozódik. Attól függően hogyan éled az életedet ez különböző feladatokat hozhat, de mindenképpen a törvények tisztelete lesz a középpontban. Ha ebben a hónapban próbálsz valamit kerülőúton megoldani, akkor egyenes út vezet a lebukáshoz. De olyannyira ez lesz a középpontban, hogy ez a téma érzékenyebben is fog érinteni, ha ebben a hónapban kapod rajta egy embertársadat a füllentésen most sokkal jobban fog fájni, mint máskor. Viszont dönteni is sokkal könnyebben fogunk tudni. És mivel most jól ráláthatunk a problémánk gyökerére, a döntést is segítik az energiák, ezért egy ideje tologatott dolgok végére tehetünk pontot.

Ami nagyon fontos, hogy bármilyen feladat megoldása előtt állsz, ebben a hónapban ne várj külső segítségre. Most annak jött el az ideje, hogy megtapasztald milyen hatalmas belső energiával rendelkezel és mennyi mindenre képes vagy egyedül. Most akkor vagy igazán hatékony, ha megfogod a dolgok végét és teszel a megvalósulásukért, nem vársz másra, hogy megoldja helyetted a problémádat. Ez egyrészt arra is jó lesz, hogy haladjanak a dolgait, de fantasztikus lesz felismerni, hogy külső támogatás nélkül is mennyi mindent el tudsz érni.

Az éves figyelmeztetés továbbra is áll! Figyelj oda arra, hogy ha olyan helyzetbe kerülsz ahol a nézeteid kérdőjeleződnek meg, ahol a véleményed szembetalálkozik egy másik emberével, akkor gyakorold az alázatot, hallgasd meg a másikat és ne hangoztasd mindenáron a saját igazadat. Mert attól függetlenül, hogy igazad van-e vagy sem, ez a hónap erőteljesen az alázatra tanít, arra, hogy észrevedd, mindenkitől van mit tanulni. Ha ennek ellenállsz annak könnyen nyilvános megszégyenülés lehet a vége. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet véleményed és egész hónapban csöndben kell lenni, pusztán azt, hogy a saját igazad kommunikálására válassz egy humánusabb módot, akár négyszemközt, akár építő jelleggel, mert ha valakinek nyilvánosan fölébe akarsz kerekedni, csak azért hogy megmutasd, az most nagyon könnyen visszaüthet.

Végérvényesen itt a tavasz, búcsút intünk a fűtési szezonnak, a tűzokádó sárkányunk felfűti a levegőt. Ez a hónap nagyon támogatja a románcok létrejöttét, a könnyebb kapcsolatfelvételt és az olajozott kommunikációt. Használd ki, menj kirándulni, társaságba, ismerkedj, most sokkal könnyebb kapcsolatot teremteni másokkal mint eddig.

A hónap három kulcsszava: elemezz, dönts és cselekedj! Ha így teszel, egészen eredményes hónapot fogsz majd zárni!

Comments powered by CComment