loszerelem2018. június 5-én este fél nyolc körül beköszönt az év legtüzesebb hónapja, megérkezik a ló az ő hatalmas erejével. Meghozza a lendületet, de azt gondolom, hogy mindez nem kívül, hanem 2018-hoz méltóan belül fog zajlani és megmutatkozni. Lendületet kapunk, de nem a külső körülményekben, hanem inkább az egész éves önismereti utunkon fogunk szárnyat kapni, meglódulunk  és bizony sokat haladhatunk. 

 

Ahogy az egész év, a június hónap is a külső csendességet és a belső munkát helyezi előtérbe. Az év legtüzesebb hónapja van, a lóban regeteg a tetterő, a cselekvési energia, mégis a fő üzenet az, hogy ne kívül cselekedjünk, ne a felszínen munkálkodjunk, hanem belül használjuk ki a ló erős tüzének átalakító energiáját és lendületét. 

De még mielőtt mindeki elszomorodna, hogy lótuszülésben kell végigkínlódni a júniust, azért azt tudni kell, hogy a tűz az mégiscsak tűz. És ami a kígyó hónapjában ébredezett, az most ebben a hónapban kiteljesedik. A tűzhöz tartozik a szenvedély, a szexualitás, az élet élvezete is. Tehát nem azt jelenti, hogy begubózni kell és elzárkózni a külvilágtól, de az biztos, hogy a ló energiáját most leghatékonyabban a belső utunkon tudjuk hasznosítani. Ettől függetlenül egy gyönyörű nyári hónap következik, tele meleg estékkel, szerelemmel, szenvedéllyel, amit mind-mind éljünk meg a maga idejében. A belső úton ezen a téren a ló kíváló gyógyító energiákat hoz. Tabukon tudunk túllépni, régi, szerelemmel kapcsolatos lelki sebeket, sérüléseket tudunk általa begyógyítani, traumákat feloldozni. Ehhez viszont menni kell, ismerkedni, szerelmeskedni és beszélgetni, melyhez a ló nagyon hathatós segítség. 

A becsület, a tisztesség a szenvedély időszakában is erősen körülöttünk lesz, így akármennyire is hívnak a titkos légyottok, bármennyire is vonzó az, hogy rejtett utakon szerezzünk forró tapasztalatokat, mégis érdemes szem előtt tartani, hogy a külső körülmények nem támogatják az ilyen fajta lehetőségek titokban maradását. Tartsuk szem előtt a másikkal szembeni korrektséget és tiszteljük meg őt azzal, hogy nem okozunk fájdalmat. Ha lépni szeretnénk, új emberekkel ismerkedni, annak mindig van korrekt és egyenes módja is. 

Történhetnek velünk olyan események, amelyek miértje nem tisztázott. Látszólag érthetetlen, igazságtalan és váratlan események ezek, előzmény nélkül. Ha ilyet észlelünk és fájdalmasan éljük meg, akkor ezek szintén arra figyelmeztetnek bennünket, hogy személyiségünkben vannak olyan rejtett szálak, amiken javítani érdemes. Olyan események ezek amik csak visszaköszöntek az életünkbe, mert valamikor régen mi is cselekedtünk hasonlót. Ha most érzed a hatás fájdalmát, akkor építsd magadba és raktározd el a tapasztalatot, hogy mindig emlékezz, milyen rosszul esett neked, így te már nem fogod ugyanezt megcselekedni senkivel. 

Már elindultunk egy belső rendrakás folyamatában február óta, belül nagyon dolgoznak az erők és ezt segíti most a ló, hogy ez a változás még erőteljesebb legyen. A június hónap meg is hozza a változtatás lehetőségét. Olyan dolgokban tudunk rendet tenni, amik már régóta bennünk vannak változatlanul. Berögzült, bekövesedett személyiségmintákat tudunk feloldani és ezáltal emelni életünket. Most jött el az ideje annak, hogy elemi erővel formáljuk át saját bensőnket. És ehhez minden lehetőséget meg is kapunk: hatalmas égi segítség, nagyon erős makacsság, kitartás és lendület formájában. 

Összefoglalva: egy olyan hónap következik, amikor hatalmas belső átalakuláson mehetünk keresztül. Míg kívülről szinte semmi nem látszik, addig a mélyben ebben a hónapban nagy változások zajlanak. Pontosan látjuk és érezzük, hogy mi az amit alakítani kell, és most ez nagy eséllyel sikerül is. Természetesen a belső változások hatása rövidesen a külső körülményeinkben is megjelenik, de helyes sorrend most az, hogy nem kÍvül, hanem először belül teszünk igazi rendet. 

Nagyon forró, szenvedélyes június estéket kívánok mindenkinek sok szeretettel, és ha még több információra vágysz, kattints az alábbi videóra:

Comments powered by CComment